Προφίλ

print
email

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία ΓΚΙΖΑΣ η οποία εδρεύει στην Βόρεια Εύβοια, ιδρύθηκε από τον Δημήτριο Γκίζα και δραστηριοποιείται στον χώρο των πλακιδίων, ειδών υγιεινής και υδραυλικών από το 1970.
Η δημιουργία μιας οργανωμένης έκθεσης ήταν μία πρόκληση για εκείνον. Ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Έτσι το 2001 η επιχείρηση μεταφέρθηκε στην Επαρχιακή Οδό Ιστιαίας – Καμαρίων σε έναν εκθεσιακό χώρο 500 μ2 με 500 μ2 αποθηκευτικούς χώρους.

Έχοντας λοιπόν καταφέρει μία ολοκληρωμένη παρουσίαση με σύγχρονη αισθητική αλλά και έχοντας επιτύχει συνεργασίες με κορυφαία σε ποιότητα και αξιοπιστία εργοστάσια του εξωτερικού αλλά και της εγχώριας αγοράς, η εταιρεία ΓΚΙΖΑΣ επιτυγχάνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της.
Σκοπός μας είναι να είμαστε δίπλα σας, να σας ξεναγήσουμε στον κόσμο του ευρωπαϊκού design, στις νέες τάσεις της εποχής, να σας προτείνουμε ιδέες και να σας βοηθήσουμε να τις προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. 
Σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, μαζί με το έμπειρο και πρόθυμο προσωπικό μας, ο πελάτης μπορεί να υλοποιήσει τους χώρους που ονειρεύεται.  
Η δική σας εμπιστοσύνη μας βοήθησε να αναπτυχθούμε και να εξελιχθούμε.
Γι’ αυτό σας ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε στην παροχή των πιο σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών….

Έχει διαβαστεί 4519 φορές