Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Kelyfos

print
email

Kelyfos, Εξωτερική Θερμομόνωση - ISOMAT

 

Τι είναι η Εξωτερική Θερμομόνωση; 

Ως εξωτερική θερμομόνωση ορίζεται ένα σύστημα, στο οποίο η θερμομόνωση δε διακόπτεται στα σημεία ένωσης των διαφορετικών δοµικών στοιχείων. Στο σύστημα αυτό το θερμομονωτικό υλικό τοποθετείται στην εξωτερική επιφάνεια του κτιρίου, και αποτελεί την πλέον αποτελεσματική λύση για την εκ των υστέρων θερμομόνωσης υφιστάμενων κτιρίων.

 

Τι χαρακτηρίζει ένα αποτελεσματικό Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης;

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης θα πρέπει να παρέχει άριστη θερμομόνωση και παράλληλα να διαθέτει μεγάλη αντοχή στο χρόνο, τις καιρικές συνθήκες, τις μηχανικές καταπονήσεις, τις ανεμοπιέσεις, τις ισχυρές κρούσεις και οποιαδήποτε επίδραση μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία του συστήματος.

 

Τι προσφέρει ένα αποτελεσματικό Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης;

• Εξοικονόμηση ενέργειας

• Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων

• Προστασία κτιρίων

• Προστασία περιβάλλοντος

• Αισθητική αναβάθμιση

 

Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Kelyfos

Το Kelyfos είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης για παλαιοτέρα ή καινούργια κτίρια. Πρόκειται για το αποτέλεσμα συνεργασίας των κορυφαίων εταιριών στο χώρο της δόμησης Polykem, Dow, Isomat, Alumil και Calpak.

 

Πλεονεκτήματα Kelyfos

Η Εξοικονόμηση Ενέργειας, η Εγγύηση Κατασκευής και η άψογη Τελική Επιφάνεια, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής ενός συστήματος Kelyfos.

 

H ISOMAT στο Kelyfos

Η ISOMAT βασιζόμενη στην υψηλή της ποιότητα συμμετέχει στο σύστημα Kelyfos με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, που περιλαμβάνει αστάρια, κόλλες θερμομονωτικών πλακών, καθώς και σοβάδες (τσιμεντοειδείς, ακρυλικούς, σιλικονούχους) σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και τύπων.

Έχει διαβαστεί 3722 φορές